2012. február 28., kedd

Hasleszorító szülés után !

James Redfield: A Tizedik Felismerés - Jelenlegi ára: 2 999 Ft
James Redfield: A Tizedik Felismerés
Alcím: Őrizni a látomást
Raktári szám: 028403
ISBN: 9789632976372
Kiadás éve: 2011
Kiadó: Alexandra Kiadó
Méret: 256 oldal
Állapot: keménytáblás, védőborítóval, új könyv
James Redfield "A mennyei prófécia" című kultuszteremtő regénye mindenhol, ahol megjelent, alaposan felbolygatta az olvasóközönséget. Az izgalmas kalandregény formájába öltöztetett szokatlan, kihívó és mély gondolatok senkit sem hagytak hidegen. A Peru szent hegyei között játszódó regény folytatása "A Tizedik Felismerés" még egzotikusabb tájakra kalauzolja olvasóját: nemcsak az észak-amerikai hegyvidék vadonába, hanem egy másik dimenzióba is - oda, ahonnan eddigi tudomásunk szerint nincs visszatérés.
A könyv főhőse minden eddiginél elképesztőbb kalandok során ismerkedik meg a Tizedik Felismeréssel, amely kiteljesíti az eddigieket: megmutatja, merre tart az emberiség fejlődése, mi a magyarázata, mi a tétje a korunkban egyre erősödő, konfliktusoktól sem mentes szellemi erjedésnek, és mit tehet az, aki saját sorsát nem akarja a véletlenre bízni.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.


Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2012-03-18 21:58
. James Redfield: A Tizedik Felismerés - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Fontos